"Až pochopíme, že se nerodí plod, ale citlivá inteligentní myslící bytost, tedy člověk, až ruce nastavené k práci skloníme, abychom je nabídli k pomoci, až pochopíme, že těhotná se stává bohyní a ve chvíli porodu odchází do svého nitra, kam nikdo nesmí vstoupit, až pochopíme, že jsme jen pozorovatelé, pak jsme porozuměli, co je normální porod."
(Dagmar Suchá, UNIPA)

úterý 12. února 2008

Voříšková...

Hermouši byli hmmmmmm... Báječnííííí!!! So recipe is here:
Namelete si malou misku vlašskejch voříšků, přidáte do nich hafo nadrcenýho česneku, hafo provensálskýho koření, trochu soli a trochu olivovýho oleje, smícháte a vrhnete se na hermouše. Hezky si je rozpůlíte či roztřetíte a část sýru vydlabete a zpracujete s ořechovou směsí. Potom směsí potřete půlky hermoušů, pokladete olivama či nakrájeným česnekem. Na zalití je úplně nejbáječnější použít panenskej olivovej olej, jako koření se nám báječně osvědčil takovej ten různěbarevnej pepř, provensál a hlavně drcený chilli. Tý jo, přečtěte si Possible health risks, když budete jíst too much of CHILLI!

Žádné komentáře: