"Až pochopíme, že se nerodí plod, ale citlivá inteligentní myslící bytost, tedy člověk, až ruce nastavené k práci skloníme, abychom je nabídli k pomoci, až pochopíme, že těhotná se stává bohyní a ve chvíli porodu odchází do svého nitra, kam nikdo nesmí vstoupit, až pochopíme, že jsme jen pozorovatelé, pak jsme porozuměli, co je normální porod."
(Dagmar Suchá, UNIPA)

neděle 9. prosince 2007

Nebyla tu náhodou... PARTY???


Protancovali jsme noc!!!
Vzbudila jsem se v jiné posteli (mamčiné), v jiném pokoji a pak to začalo být zajímavý. Hodiny ukazovaly 13:00. Prošla jsem celým bytem, koukala jsem do talířků se zbytky oschlých sýrů, pustila jsem Szidi Tobias, prázdné skleničky na stole mi připomněly, že jsme je s VIKI před úsvitem všechny dopily. A hlavně jsem prohledala celý byt, protože mě zajímalo, jestli tu jsem sama. Chvíli mi trvalo, než jsem tomu uvěřila (musela jsem se kouknout, jestli tu nejsou navíc nějaký boty..). No a tak mi bylo jasný, že tohle teda sama neuklidím... Když Viki přišla, dělala jsem pro nás pravej pomerančovej džusík v rámci zlepšení fyzické kondice:) A všechno jsem dělala hodně, ale opravdu hodně, pomalu. Viki díky! Bez tebe bych tu myslím seděla mezi všema talířkama, ubrouskama, zbytkama jídel... ještě teďka.
Uklízela jsem, přátelé, až do 17:30! Ale mám tu teďka hezky, můžete zase přijít! Na návštěvu. Jen, prosím, po jednom, až do odvolání.

A teď trochu čísel:
- bylo nás tu kolem 25
- rozbili jsme jenom 2 skleničky:)
- nechali jste tu jenom jedny rukavice - pletené, šedé a Petruška brýle
- snědli jsme 1,7 kg rajčat, a 1,5 kg paprik
- v 6:30 jsme tancovaly na poslední písničku
- zbyl mi tu obrovský hrnec uvařených brambor - cca 7kg

Party se nad očekávání vydařila, díky všem! J.

PS: Zítra jdu koupit káblík od foťáku, takže budou i fotky!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ach ne! Jak mohly zbýt brambory? Miluju brambory! Chudinky žluťoucký uvařeňoučký...
Teď mi to zkazilo dojem z jedné úplně suprové akcičky ;-) Díííky za ten večer táhnoucí se do noci...
Brambůrečky dobroučký...
Chudinky malý... jak jste mohly zůstat v hrnci?
Takový malý miminka! Teda babo! :-)