"Až pochopíme, že se nerodí plod, ale citlivá inteligentní myslící bytost, tedy člověk, až ruce nastavené k práci skloníme, abychom je nabídli k pomoci, až pochopíme, že těhotná se stává bohyní a ve chvíli porodu odchází do svého nitra, kam nikdo nesmí vstoupit, až pochopíme, že jsme jen pozorovatelé, pak jsme porozuměli, co je normální porod."
(Dagmar Suchá, UNIPA)

úterý 22. ledna 2008

Bez proudu


Včera v Brně vypli proud. U nás doma to mělo ale báječnej průběh. Tatínek, protože nemohl sedět u televize, začal chodit po bytě a pronášel nejrůznější hlášky, jako třeba: "Tak už je to tady. Konečně, konec světa. U Tišnova spadla atomovka, za chvíli je to u nás." K tomu jsem se přidala ještě já: " Lindo, co ležíš, konec světa a ty si klidně ležíš jak Lazar v posteli (ségra chytla ode mě bacila). Podle všeho má přiletět Kristus a ten nám to všem spočítá... Hurá tak už to máme za sebou!!!, už nikdy do práce, do školy:)" Takový a podobně laděný hlášky lítaly vzduchem. A k tomu nám svítily svíčky. Johoho už se začínám na ten konec celkem těšit:) Jestli to bude mít podobnej průběh, teda...

Mimochodem jsem hledala o tomhle 30 minutovým výpadku nějakou zprávu a nenašla jsem nic. Hlavně, že víme, kdy vypadl proud v Tokiu... No nic, ať žijou média.

J.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

když nejde proud, tak notebook mi vydrží dýchat ještě asi tři hodiny. ale pak už je to fakt apokalypsa :-)

Anonymní řekl(a)...

A lidi vypadají jako sloupy když čekajou na šalinu...