"Až pochopíme, že se nerodí plod, ale citlivá inteligentní myslící bytost, tedy člověk, až ruce nastavené k práci skloníme, abychom je nabídli k pomoci, až pochopíme, že těhotná se stává bohyní a ve chvíli porodu odchází do svého nitra, kam nikdo nesmí vstoupit, až pochopíme, že jsme jen pozorovatelé, pak jsme porozuměli, co je normální porod."
(Dagmar Suchá, UNIPA)

středa 25. srpna 2010

Měsíc v nás


Program
http://mesicvnas.cz/home/

První ročník dialogu Měsíc v nás se koná v reprezentativních prostorech Kaiserštejnského paláce na Malostrankém náměstí 23/37 na Praze 1. Začíná v 18 hodin v pátek 19. listopadu a probíhá celou sobotu 20. listopadu. Program tvoří přednášky a besedy ve velkém sále, workshopy ve dvou menších sálech a permanentní projekce stejnojmenného filmu po celou dobu konání.

Těšit se můžete na Dianu Fabianovou (SK), Davida Ajilleze (ESP), Joannu Coleman (UK), Mgr. Michaela Mrowetz, MUDr. Jaroslava Rychlovského, Terezii Dubinovou, PhD., Barboru Nádvorníkovou, Mgr. Kateřinu Kramolišovou, Mgr. Denisu Palečkovou, Mgr. Ilonu Bittnerovou, MUDr. Helenu Máslovou, Mgr. Tamaru Mellisu, Terezu Taru a další.

Program zde bude průběžně upřesňován a doplňován. Konečná podoba zde bude uveřejněna začátkem září 2010.

Vstupné: Jednotné vstupné je 900kč. Je možné také přijít jen na pátek (300kč) či sobotu (600kč).
Prvních 100 přihlášených a zaplacených na pátek i sobotu obdrží dárek od fa Diochi.
Zvýhodněné vstupné nabízíme dívkám do 16ti let. (50% sleva)

PÁTEK 19.11.

18:00 dokumentární film Měsíc v nás režisérky Diany Fabiánové

20:00 – 22.00 panelová diskuse

Vstupné: 300kč

SOBOTA 20.11.

9:00 – 19.00 program v několika sálech, přednášky, workshopy, projekce filmu Hormonální akvárium, besedy s režisérkou, prodejní expozice. Bude upřesněno.

Vstupné: 600kč

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Děkujeme za odkaz. Program již aktualizován a doplněn na http://mesicvnas.cz/lang/cz/program/