"Až pochopíme, že se nerodí plod, ale citlivá inteligentní myslící bytost, tedy člověk, až ruce nastavené k práci skloníme, abychom je nabídli k pomoci, až pochopíme, že těhotná se stává bohyní a ve chvíli porodu odchází do svého nitra, kam nikdo nesmí vstoupit, až pochopíme, že jsme jen pozorovatelé, pak jsme porozuměli, co je normální porod."
(Dagmar Suchá, UNIPA)

čtvrtek 22. května 2008

Zapálená kuchařka? Vyzkoušíme!

Koukala jsem na stránky pana Cuketky v domnění, že tu najdu inspiraci pro uvaření něčeho delikátního pro jeden dámský večer při svíčkách. Místo toho jsem si objednala 3 zapálené kuchařky od Lenky Požárové. Nedá se jim prostě odolat! A zjistila to i porota mezinárodní soutěže Gourmand Cookbook Awards - kuchařky byly oceněny jako "nejlepší kuchařková série světa"! Poprvé ve 14. leté historii vyhrála kuchařka z české produkce!!!

UAU těším se na balíček a smekám:)

J.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak co, jak ta kuchařka hořela?

Bob

Jaňula řekl(a)...

Eště nehořela! Eště nedošla!!! J.

Anonymní řekl(a)...

No jó, Česká pošta, to já znám... Modli se, aby to vůbec došlo :-)
Bob

Anonymní řekl(a)...

brambory s chřestem vypadají dobře. škoda jen, že chřest je u nás na venkově těžká podpultovka. a přitom je to pochoutka. když ho jednou za rok seženeme, děláme si ho zapečenej se sýrem.