pátek 27. března 2009

Až to udělám...

Na začátku června dělám bakalářky a nemůžu se zbavit myšlenek na plánování zbytku měsíce června, teda jako na dobu mezi bujarou oslavou konce studia a nástupem do zaměstnání 1. 7. 2009.
Dneska jsem konečně našla to, co jsem hledala. Pojedu na koni z Orliček do Westernového městačka u Boskovic: viz Kudrna. Kromě toho jsem chtěla navštívit kamarádku ve Finsku nebo v Izraeli, ale když mě ty daleký destinace zkrátka poslední dobou nepřitahujou...

Čtu druhej díl Tobiáše Lolnesse - Elíšiny oči. Já vím, je to pro děti, ale já prostě na víc momentálně nemám, intelektuálně mě to naprosto uspokojuje. Občas to prokládám čtením Reflexu.

Nejoblíbenější - tady a teď:
  • jídlo: salát se sušenýma rajčátkama, olivovým olejem, mozzarelou, bazalkou a spoustou zeleniny.
  • muzika: A love song for Bobby Long.
  • činnost: spaní.
  • restaurace: Rebio - Špalíček.
  • nápoj: kafé s mléčnou pěnou v Sausalitu nebo ode mě.
  • věc: Šemík! (sorry Šemíku, doufám, že u sv. Anny ještě pořád čekáš...).
  • část dne: mezi 10-11 hodin dopoledne.
Já příště budu aji vtipná...

J.

8 komentářů:

  1. z ústí nad orlicí se do boskovic dá teoreticky jet i přes tatry, ale spíš mají v plánu jet nějak víc přímo. ale proč to píšu, ústí nad orlicí je od orlických hor vzdalené už dobrých 25 kiláků, nazvat tuto trasu putováním Z ORLIČEK je trochu "marketingový" (pokud teda, jak jsem napsal, nechtějí jet z ústí na druhou stranu do hor a pak až teprve zpátky do boskovic). ale jinak si myslím, že to bude fajn, my jsme kdysi jeli dvě léta po sobě z orlickejch hor do jižních čech na kolech (po bočních cestách) a to byly krásný časy.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani:-)) Skoro študovaná porodní babko:-))
    Už se na Tebe zase moc těším,... :-)
    Zuzka PA

    OdpovědětVymazat
  3. janulko, tobias lolness je moc dobra cetba. cetla jsem oba dily v case vanocnim a bylo to moc fajn. a ty ilustrace... povedlo se.
    az budes hotova s literaturou pro deti, podivej se na literaturu pro mladez;-) marisha pesslova - vybrané okruhy z mechaniky pohrom. taky moc dobre.
    me ted okouzlila nova anna gavalda - La Consolante (bohuzel jeste v cestine nevysla), kniha hladiva a hladici, dobre delajici.

    pac

    zu.

    OdpovědětVymazat
  4. Culdi, a kde vlastně budeš pracovat? Já abych věděla, kde mám v září rodit :-).

    OdpovědětVymazat
  5. TO ANONYM: Pracovat budu buďto na Obilním trhu nebo v Bohunicích, ale přesný místa nám sdělí asi až po bakalářkách. Vůbec nevím, jestli budu na odděleních nebo na porodním sále, vše je vo hviezdach:) Mimochodem gratuluji moc k těhotenství:) Bohužel ale nevím komu...
    To SPACEIL: Díky za uvedení do místopisu. Jsou to bídáci, když to takhle inzerujou... Ale já mám takové požadavky - jako co nejdelší doba na koni, v měsíci červnu, že ty splní jen málokdo, tak do toho jdu:)
    To ZUZKA PA: Zuzi příští týden bych se mohla na sále objevit častěj. Dneska jsem odeslala "pracovní verzi" bakalářky... Ještě jí chybí třeba závěr a úvod, ale hezky se to rýsuje.
    To ZU: Díky za týpky:) Už se na ně těším!

    Pá všem! J.

    OdpovědětVymazat
  6. Culdi, děkuji. A abys věděla komu gratuluješ, tak tedy...jsem Lenka od Jumiho.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem se to z adamovských kuloárů už taky dozvěděl (což je s podivem, vzhledem k tomu, že kromě Lenky a Jumiho znám v Adamově už jenom asi tři další lidi :-))))
    Ale bylo mi blbý se ptát, jestli je to pravda a vyčkával jsem, až to bude vidět (ono pod těma bundama to moc vidět není).

    Tak teda králíci taky gratulujou.

    Bobek

    P.S. Jo, a Čmelda s Vláďou budou mít určitě radost :-))))

    OdpovědětVymazat
  8. No, Bobku, já jsem vám to nechtěla říkat, aby se to právě k Vláďovi nedostalo od někoho jinýho než od nás. A koukám, že teď už tomu asi nezamezíme :-). Vláďu taky sehnat, to je těžký ;-).

    OdpovědětVymazat

Zde mi můžete nechat vzkazík: